e_kyn 's FotoPage

By: Nik Ashikin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Jun-2009 05:58 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Holiday Trip....

 
 
 
View all 42 photos...


Tuesday, 14-Apr-2009 13:55 Email | Share | | Bookmark
Adli 3rd Birthday

the cake
 
 
View all 6 photos...
Just a little celebration n a bit early becoz tok mak n tok ayah nak pegi umrah...anyway unfortunately his father tak ada....outstation...
he wanted a Batman cake...so i design one for him....thought nak buat secret recipe punya but kak long kata her friend can do but ada vanilla n chocolate flavour je...so give it a try....ok la....


Wednesday, 22-Oct-2008 12:19 Email | Share | | Bookmark
Raya Puasa '08

 
 
 
View all 22 photos...
Nak update fotopages for Hari Raya. This year raya at my in laws sides in Raub,Pahang. Orang Pahang makan lemang on 1st raya and kebetulan my mom kata dia masak ketupat pulut kat Temerloh...best nya....so rasa teringin sangat tapi x dapat sbb raya ketiga baru balik temerloh... takpela..next year raya my turn, i'll asked mom to make ketupat pulut.

a little accident happened before raya, adli's finger terkepit kat pintu.amal yang buat.sian sgt sbb mcm nak putus but nasib baik my baby kuat dia nangis sekejap je.tapi still sedih sbb darah menitik-nitik....



but yang i ralat sbb x amik gambar sangat. my hubby x nak amik gambar..jadi xde gambar elok for our family raya ni.
this is the best picture of our family.



Sunday, 21-Sep-2008 08:04 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya !!!!

 


At first ingat nak antar kad raya cam dulu-dulu but nampaknya i have no time....
sorry becoz dah malas la pulak nak send...rugi beli kad...hehehe...
Anyway nak amik kesemptn ni untuk ucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin to all my friends and everyone who knows me. Mintak maaf banyak2 kalu selama ini ada salah dan silap yang sengaja atau tidak. Kalu ada masa jemputla datang umah my mom... ....(next year baru my house ok )


Sunday, 17-Aug-2008 07:29 Email | Share | | Bookmark
Welcome Baby Deena !!!!

 
 
 
View all 4 photos...
introducing baby deena..my niece...
this is my first niece n my mother 1st girl grandchild...
her name is Nik Deena Khairyna bt Nik Muhamad Sufiyan...
Amal sayang sgt kat baby deena n x nak lepas tangan baby deena langsung...hehehe
this picture is taken by Amal..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net